Registratie praktijkbeoordelende organisatie ESO

Als een particuliere beveiligingsorganisatie aspiranten in de praktijk wil opleiden en beoordelen voor het examenonderdeel Praktijkopdrachten ESO, behorend bij het certificaat Event Security Officer, dan dient de organisatie zich bij SVPB te laten registreren als praktijkbeoordelende organisatie ESO.

Alleen geregistreerde organisaties kunnen in V:base een verklaring ‘in opleiding voor Event Security Officer’ downloaden waarmee voor aspiranten tijdelijke legitimatiebewijzen (voor maximaal 12 maanden) bij de Nationale Politie kunnen worden aangevraagd. Dit is conform de Regeling particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Rpbr). Met dit legitimatiebewijs mag een aspirant beveiligingswerkzaamheden uitvoeren op evenementen. 

Bekijk de registratieprocedure en -voorwaarden:

Registratieprocedure praktijkbeoordelende organisatie ESO

Een organisatie die als praktijkbeoordelende organisatie ESO geregistreerd wil worden, moet onder andere een praktijkbeoordelaar in dienst hebben. Voor meer informatie en voorwaarden bekijk: Praktijkbeoordelaar ESO.

Aanvraagformulier

Het indienen van een aanvraag tot registratie als praktijkbeoordelende organisatie ESO kan alleen via dit formulier: Aanvraagformulier registratie.

Bij het aanvraagformulier moet het Formulier evenementen ESO als pdf worden toegevoegd:

Formulier evenementen ESO

Kosten

Tarief excl. btw
Tarief incl. btw
Registratie praktijkbeoordelende organisatie ESO
Registratie praktijkbeoordelende organisatie ESO
€ 635,-
€ 768,35

Overzicht geregistreerde organisaties

Overzicht geregistreerde praktijkbeoordelende organisaties ESO

Examen ESO

Op zoek naar informatie over de ESO- examens?