Inhoud training

Het doel van deze training is om, binnen de kaders van het praktijkexamen voor beveiliger en het competentieprofiel rollenspeler, acteertechnieken en bijbehorende vaardigheden te trainen. Tijdens de training wordt ook nadrukkelijk aandacht besteed aan het integriteitsvraagstuk en de samenwerking met de examinatoren. 
 
Het maximum aantal deelnemers is 10 deelnemers per training, waardoor veel geoefend kan worden en iedereen individueel feedback krijgt. De training duurt 1 dag en wordt georganiseerd in ons examencentrum in Amersfoort. De training kan ook gebruikt worden als ‘opfrisser’ door al geregistreerde rollenspelers die daar behoefte aan hebben. 
 
Na de training vindt een beoordeling plaats tijdens een regulier praktijkexamen Beveiliger in Amersfoort (gedurende 1 dagdeel). Bij een gunstige beoordeling volgt registratie als Rollenspeler praktijkexamens Beveiliger met de daarbij behorende verklaring. 
 
Een professionele rollenspeler die regelmatig optreedt tijdens de SVPB-praktijkexamens voor Beveiliger in het examencentrum in Amersfoort, werkt mee aan de training. 

Kosten training

Tarief excl. btw
Tarief incl. btw
Training rollenspelers
Training rollenspelers
€ 212,-
€ 256,52

Inschrijven