logo

Samenwerking PEC Summa Veiligheid en SVPB

Vanaf 21 mei 2021 is het voor alle kandidaten mogelijk om de praktijkexamens Specifiek rapporteren basis en Praktisch handelen basis in het PEC van Summa Veiligheid in Eindhoven af te leggen.

SVPB en Summa Veiligheid hebben hiervoor afspraken gemaakt en door de samenwerking bieden we alle kandidaten de mogelijkheid om hun eerste kans of herkansing voor de genoemde praktijkexamens in het PEC van Summa Veiligheid af te leggen. Hierdoor is het voor met name kandidaten uit het zuiden van het land nu ook mogelijk om in Eindhoven deze examens af te leggen naast de al bestaande locaties in Amersfoort en Alphen a/d Rijn.

Per 21 mei 2021 starten we wekelijks op vrijdag met het plannen van de examens. Het inschrijven voor deze examens kan via de gangbare weg in MijnSVPB.

De locatie van het PEC Summa Veiligheid:
Furkapas 4
5624 MD Eindhoven

U kunt, door te klikken op de onderstaande link, een kijkje nemen in het PEC via de digitale rondleiding. Hiermee kunnen kandidaten zich ook alvast voorbereiden op het examen: https://www.thinglink.com/mediacard/1286644460179947521

Download PDF Deze pagina als PDF