logo

Nieuwe versie MijnSVPB gaat 28 januari live

Op maandag 28 januari wordt een nieuwe versie van MijnSVPB in productie genomen. Deze nieuwe versie bevat meerdere verbeteringen en uitbreidingen van de functionaliteit, waaronder:

  • de schermen voor het inschrijven van kandidaten op examens zijn samengevoegd en uitgebreid qua zoekopties en aanmeldmogelijkheden (waaronder de mogelijkheid om examens met tijdsduurverlenging aan te vragen);
  • medewerkers van onderwijsinstellingen kunnen vastleggen dat kandidaten de MBO-onderdelen van de opleiding Beveiliger hebben behaald (dit is inmiddels een voorwaarde voor de uitreiking van het SVPB-diploma); en
  • kandidaten kunnen pas worden aangemeld voor een examen, als hun gegevens gevalideerd zijn aan de hand van het ID-bewijs.

Medewerkers van onderwijsinstellingen hebben op 15 november 2018 de gelegenheid gehad om alvast iets te zien van de nieuwe versie. Vanaf maandag 28 januari is er in MijnSVPB een toelichting op de wijzigingen beschikbaar. Daarnaast zal een actuele versie van de handleiding voor het gebruik van MijnSVPB worden gepubliceerd.

Download PDF Deze pagina als PDF