logo

Nieuwe kwalificatiedossier Beveiliger 2

Vanaf 17 december kunt u op onze website het concept examenprogramma en de exameneisen voor de examenonderdelen van de Kwalificatie Beveiliger 2 raadplegen (bron: Kwalificatiedossier mbo Particulier beveiliging, versie 2021). In het examenprogramma zijn onder andere de examenonderdelen opgenomen die met ingang van 1 augustus 2021 worden geëxamineerd. In de exameneisen zijn de wijzigingen opgenomen ten opzichte van de huidige exameneisen. Alle genoemde documenten zijn in concept omdat formeel het KD 2021 nog ter validering voorligt aan de sectorkamer: de geplande vaststellingsdatum hiervan is 1 januari 2021. De reden waarom SVPB heeft besloten om toch over te gaan tot publicatie is om betrokken instanties optimaal de gelegenheid te geven om de nodige voorbereidingen te treffen voor het schooljaar 2021-2022.

SVPB benadrukt dat deze conceptversies van zowel het examenprogramma als de exameneisen nog kunnen wijzigen: er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Aanvullende informatie omtrent het traject KD2021 is te vinden op www.svpb.nl/actueel. Als deze informatie onvoldoende antwoord geeft op uw vraag kunt u contact opnemen via info@svpb.nl.

Download PDF Deze pagina als PDF