logo

Personeelsplanner

 • Aanmelden

  Het examen Personeelsplanner beveiligingsbranche sluit naadloos aan op de opleiding Basisopleiding Planner Beveiliging van de SOBB, het opleidingsfonds van de particuliere beveiliging. De aanmelding voor dit examen loopt via de SOBB (zie voor meer informatie www.beveiligingsbranche.nl).

 • Modelexamens

  De examencommissie vindt het belangrijk dat onderwijsinstellingen en kandidaten zich goed kunnen voorbereiden op de SVPB examens.
  Voor de vakkennisexamens die worden afgenomen met computerbased testing (CBT) publiceren wij daarom een selectie modelopgaven.

  Deze modelopgaven zijn een afspiegeling van de opgaven die in het examen voorkomen en geven een goede indruk van de inhoud, de moeilijkheidsgraad en het taalgebruik.

  Modelopgaven vakkennis Personeelsplanning 1

  Als u meer wilt weten over de verschillende vraagvormen die kunnen voorkomen in onze examens, dan verwijzen wij u graag de animatie van ons voorbeeldexamen vraagtypen computerbased testing.

 • Examenprogramma

  Elk jaar worden de examenprogramma’s (opnieuw) vastgesteld door de examencommissie. De geldigheidsduur wordt vermeld in het examenprogramma.

  Personeelsplanner beveiligingsbranche

 • Exameneisen

Download PDF Deze pagina als PDF